Likør, portvin og gin

Du skal være fyldt 18 år for at handle i shoppen

Vi er forpligtiget til at spørge efter og se gyldigt billed-ID, hvis vi er det mindste i tvivl om køberens alder. Der må ikke sælges alkohol til unge, som ikke kan fremvise gyldig legitiimation.

Gin 5 cl

 Alkohol % på 40 for alle varianter
TB50A  En coffee gin ser man ikke hver dag. Her er virkelig noget for connoisseuren: Specialudvalgte kaffebønner fra Jamaica trækker i Troldens Copperpot Gin over en periode på flere måneder, før den færdige gin blandes. Smagen er enestående, et samspil mellem gin & tonic og en dæmpet kaffesmag. Vi anbefaler en mild tonic til. Du kan også gå all-in og dumpe en friskbrygget espresso ned i din Cocky Barrista Gin sammen med tonic og is.
 
TB50B  Trolden Copperpot Gin Havtorn er en rigtig lækker nyhed fra Trolden Destilleri: Vores gin indeholder håndplukkede havtorn fra Rømø, foruden de klassiske botanicals selvfølgelig.
Måske kender du allerede vores originale Copperpot Gin? Denne variant med havtorn giver gin’en et særligt frisk præg.

TB50CTrolden Destilleris perfekt afstemte gin er lavet på vores fine kobberkedler – deraf navnet “Copperpot”.
Med brug af såkaldt ‘infusion box’ (en trådkurv inde i selve kobberkedlen)
opfanges de fineste nuancer af duft og smag.
Det gør Copperpot Gin til noget helt særligt.Godt håndværk fornægter sig ikke. Vi producerer små og håndlavede serier af denne friske og indbydende Copperpot Gin på gamle kobberkedler, som man normalt forbinder med den fineste single malt whisky. Trolden Destilleri gør brug af den klassiske ‘infusion box’ – en trådkurv fyldt med enebær, appelsinskal, angelikarod, koriander, limeskaller og meget mere. På denne måde trækkes alle smagsstoffer blidt over i alkoholen under destillationen. Det giver en helt uforlignelig smagsoplevelse.

Prøv Trolden Copperpot Gin, gerne med tonic og is.

Anmeldelser? Se fx ‘Ginventory App’. Her giver brugerne denne danske gin hele 9,4 i rating ud af 10.

Se også denne flotte anmeldelse på Difford´s guide.
Nyhed
49,00 DKK
1 *
stk.
Gin 5 cl
Sorgenfri Specialiteter | CVR: 2555 3535 | Kirketoft 3, Seest, 6000 Kolding - Danmark | Tlf.: +45 2120 0717