|
Ekstra jomfru olivenolieOliven høstes i oktober/november. Koldpresset ekstra jomfru olivenolie presses af oliven, der er fejlfrie og uden tegn på råd. Det er kun olie fra den første presning, der må kaldes ekstra jomfru olivenolie. Syreindholdet må max være 0,8%. En olivenolie kan kaldes "jomfru", når den ikke udsættes for kemiske produkter og organiske opløsningsmidler under presningen. Når olivenolien opnåes uden hjælp af kemi bevarer den sine gode egenskaber; duft, farve, og smag, samt vigtige vitaminer og mineraler. ![]() Ekstra jomfru olivenolie fra det familieejede firma Mancino i PugliaMancino er eksperter i at fremstille en meget skånsom behandlet olie af høj kvalitet De aromatiske olier er tilsat naturlige smagsstoffer som sammen med Mancinos olie med et lavt indhold af syre giver en dejlig og tydelig smag af appelsin, citron, hvidløg, chili eller oregano. Perfekt til salater og andre kolde retter! ![]() ![]() ![]() |