Vin

Spansk rødvin: Aldonza Clasico Red,13%, 2012. Sælges i colli m. 6 stk.

Colli m. 6 stk.
Drue:Tempranillo, Cab. Sauvignon, Syrah, Merlot
Region/distrikt: Lezuza Albacete
cl: 75,0
Alc %: 13
Årgang: 2.012
 Limited amount - Der produceres kun 380.000 flasker af denne rødvin hvert år!
Aldonza Clasico Red har en kraftig duft og smag af modne frugter samt en afbalanceret eftersmag, der efterlader en meget behagelig og vedvarende blid smag på tungen.
Dens farve er dyb kirsebær-rød, som skyldes den omhyggelige håndtering af vinmarkerne og stokkene, gennem hele processen, fra klaser til vindruer, der bliver omhyggeligt udvalgt til lige denne vin. Når den er fremstillet, lagres vinen minimum 6 måneder på egefade inden den tappes på flaske, lagres yderligere 6 måneder på flaske inden den er helt klar til salg.
Vinbonden har en helt bestemt metode til at aftappe og efterfølgende opbevaring af flasker med vin, der udføres på nøjagtig samme vis som første gang.
Dette er en tradition der er gået i arv fra far til søn gennem århundreder, og som gang på gang bliver anmelderrost og præmieret gennem de stolte kvalitetsvine fra denne lokale familie. Vinen fra denne familie har altid været kendt og anerkendt af konger og castilianske riddere, og den har taget et hav af medaljer.

Aldonza Clasico Red passer perfekt til alle kød, gryderetter, delikatesser, ris og pastaretter -Og perfekt til den velmodnede ost.
Vinens bør serveres ved 16-18 grader.
Nyhed
780,00 DKK
stk.
Spansk rødvin: Aldonza Clasico Red,13%, 2012. Sælges i colli m. 6 stk.
 
Sorgenfri Specialiteter | CVR: 2555 3535 | Kirketoft 3, Seest, 6000 Kolding - Danmark | Tlf.: +45 2120 0717