Presse

Fuglereder med chokolade/fløde creme og masser af friske bær.

Annette fra Tantestrejf har bagt disse lækre kager med sponseret chokolade creme.
 
Perfekt med årstidens frugt.
se opskriften på Tante strejf :
 
 Foto: Annette
26.11.2015

Macarons med hvid choladeganache og Havtorn gelé.

Annette fra Tantestrejf har bagt disse lækre kager.Chokolade sponseret af Sorgenfri
 
Se opkriften på :
 
Foto: Annette
26.11.2015

Småkager med chokolade creme med kokos.

TanteStreif.dk har igen været i køkkenet og bagt disse småkager lagt sammen med sponseret Belgisk chokolade creme m. kokos. En rigtig god ide.
Kunne også være spændende med mørk m. chili.
 
Foto: Annette

Cupcakes med lys chokolade med Cappucino.

Annette fra TanteStrejf.dk  Har lavet disse flotte kager.
Chokoladen forbliver let flydende.
Flotte ser de ud.
 
Foto: Annette

Lagkage med jordbær.

Hvid chokolademoussekage med jordbær bagt af Annette fra Tante strejf.
Af sponseret hvid chokolade creme med jordbær.
 
Find opskriften her:
 
Foto: Anette
April 2015

Asian Inspiration - Stir Fry

Søren fra GASTRO mad har endnu engang været i køkkent og lege med et af vores produkter. Denne gang gik det ud over vores Hot & Sweet Sauce, som Søren har brugt i en lækker wok ret. 
 
Retten er god til alle årstider, men måske ikke mindst her i vintersæsonnen, hvor den dels giver varme og dels giver mulighed for at spice årstiden tungere grøntsager lidt op. 
 
Prøv den - Kun fantasien sætter grænser. 
 
Er du sulten efter mere, så lad dig inpirere på GASTROmads hjemmeside - http://gastromad.dk/
 
Foto: GASTROmad
Oktober 2013

Mango Jam Pound Cake med skønne vaniljeprikker og bløde sultanarosiner - og vores lækre mangomarmelade med passionsfrugt

Kristine fra Cookie Crumble er sluppet afsted med denne flotte og lækre kage. - Og selvom der er ikke er frisk mango i, så smager det sådan! - Ikke mindst pga. vores mango/passionsfrugt marmelade, der er kogt ind på bare tre minutter. 
 
Kristine anbefaler den til alle - ikke mindst til de kommende blæsevejrsdage. Én blandt mange lækre fristelser på CookieCrumble. Tak til Kristine.
 
Bliv inspireret (og lækkersullten!) på 
 
Foto: Kristine, Cookie Crumble
September 2013

GASTROmad om vore lækre appelsin- og chiliolier 

Søren fra GASTROmad har prøvet vores eksklusive ekstra jomfru olivenolier med både appelsin og chili. Han skriver bl.a.: 
 
"Jeg synes, at grøntsager som peber, squash og auberginer, der er tilberedt på grillen og vendt i både appelsin og chilie olie er perfekt som tilbehør til lette kødretter som kylling eller kalv. Man kan også bruge grøntsagerne som antipasti med lidt brød og oliven til. Smagen er let appelsin og chili, som supplerer grøntsagerne rigtig godt."
 
Tak til Søren - anbefalingerne er hermed givet videre. 
 
Bliv yderlig inspireret af Sørens mange lækre ting på http://gastromad.dk/
 
Foto: Søren, GASTROmad
September 2013

Nøddemarengs m. hasselnøddecreme

- altså nød med nød på

Se den lækre opskrift på kager med Lys chokoladecreme m. hasselnødder på, som Kristine har lavet, på hendes blog:

http://krissers-cookiecrumble.blogspot.dk/2013/04/nddemarengs-m-hasselnddecreme.html


Foto: Kristine, CookieCrumble
April 2013

Æbletrekanter med gorgonzola og valnødder 

Se de lækre æbletrekanter med gorgonzola og valnødder som Lea har lavet af vores Æblemarmelade med Calvados.
 
Se den lækre opskrift her:
 

Foto: Lea
Marts 2013

Salsa picante harissa Brød

Kristine har været i køkkkenet for at bage brød.
 
Se det lækre brød på:

Foto: Krisser 
April 2013.

Chili/chokolade-cookies

Læs Leas opskrifter med chokolade creme m. chili på hendes blog:

Chokoladecookies-med-chokoladecreme-med-Chili.

 
Foto: Lea
April 2013

Super lækre minibrownies med hvis chokolade med lakrids

Leneskage.dk har lavet en lækker og flot dessert med vores hvid chokolade/lakridscreme.
 
Se opskriften her:
 
Foto: leneskage.dk
Oktober 2012

Kulinarisk Sydfyn

Madbloggerern Piskeriset skrev om os på sin blog http://piskeriset.dk/
 
Se kommentarer fra Kulinarisk Sydfyn på:
 
Foto: Piskeriset
September 2012
Kvædegele og Æblemarmelade
Anne Molkte Hansen skriver på sin blog om kvædegele og æblemarmelade m. Calvados.

Se http://anneauchocolat.dk/?p=5497 og få nye ideer til både morgenmad og pandekager.
 

Fotos: Anne Moltke Hansen
Juni 2012

Femina

Vores hvide chokoladecreme med jordbær har været i bladet Femina.
Læs artiklen her
 
Indlæg i Femina nr. 23 2012
Juni 2012

Bananpandekager med vanille

Se hvad Line Sletting Jensen skriver på sin blog Mad med hjertet om vores karamelsauce.
 
Foto: Line Sletting Hansen
April 2012

Chokoladecreme og Whoopie Pies

Se hvad Kristine Hansen skiver på sin blog om vores chokolade creme.
http://krissers-cookiecrumble.blogspot.com/2012/04/de-luxe-chokolat-mrk-orange.html

Se også opskriften på Kristines Whoopie Pies
 

Foto: Kristine Hansen
April 2012

Isabellas

Vores lækre beligiske chkoladecremer, var i bladet Isabellas i marts måned 
 

Indlæg i Isabellas nr. 3 2012
Marts 2012

Mad med hjertet om hvid chokoladecreme

Følg Line Sletting Jensens blog, http://www.madmedhjertet.dk/ og få gode ideer til anvendelse af vores chokoladecremer.
 
Læs hendes en anmeldelse af vores hvide chokoladecreme med macchiato her:
 
 

Foto: Line Sletting Jensens
Marts 2012

Ugebladet Søndag

Vores marmelader var i Ugebladet Søndag nr. 8. Læs artiklen her:
 
Indlæg i Ugebladet Søndag nr. 8 2012
Marts 2012.

Ugebladet Søndag

I den 6. udgave af Ugebladet Søndag, var der en artikel om vores chokoladecremer. Læs artiklen her:
 
Indlæg i Ugebladet Søndag nr. 6. 2012
Februar 2012
Vi lever af at lade os inspirere og give det videre, især af det italienske køkken og af italienske ildsjæle men ligeså meget af familie, venner, bloggere og madentusiaster rundt om i landet. 
 
På denne side har vi samlet noget af al den inspireration vi har fået fra vores netværk. De gør et rigtig godt arbejde - og det vil vi selvfølgelig gerne give videre. 
 
Interesserer du dig for mandlavning, eksperimenteren og ikke mindst for at inspirere andre, og har du lyst til at lege med nogle af vores produkter, så er du velkommen til at henvende dig. 
 
Sammen gør vi det sjovere at lave lækker mad. 
 
God fornøjelse til alle. 
 
Sorgenfri Specialiteter
Sorgenfri Specialiteter | CVR: 2555 3535 | Kirketoft 3, Seest, 6000 Kolding - Danmark | Tlf.: +45 2120 0717