Belgiske chokoladecremer

Luksus chokolade cremer i forskellige spændende varianter fremstillet af Belgisk chokolade. Perfekt til brød og som fyld i kager. Kan smeltes i vandbad til en dejlig cremet sauce til desserter og frugtfondue. Prøv også den mørke chokolade i varm mælk til kakao. Den hvide Latte Macchiato er dejlig i en kop varm kaffe.

Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Belgisk chokoladecreme - mandel krokant

Chokoladecreme ed Mandelkrokant
235g
Fremragende til brød eller bagværk og på tærtebund,
eller smeltet i vandbad til desserter og frisk frugt.
 Indhold: belgisk chokoladecreme(sukker, planteolie(rapsolie,
sheaolie, kokosolie), skummetmælspulver, fedtfattig kakaopulver,
laktose, mælkechokolade (5%), (sukker, kakaosmør,
sødmælkspulver, fedtfattig kakaopulver), vallepulver, emulgator:
solsikkelecithin, naturlig vanilje aroma, mandelkrokant (5%)
(sukker, mandler (20%)).
Allergener: kan indeholde spor af div. nødder og jordnødder.
Bør opbevares ved max 23 gr.

Næringsindhold pr. 100g
Energi 2302 kJ/549 kcal
Fedt 34,3g, deraf mættede
fedtsyrer 7,3g
Kulhydrat 56,6g, deraf sukker 55,7g
Protein 3,6g
Salt 0,13g
Nyhed
65,00 DKK
stk.
Belgisk chokoladecreme - mandel krokant
Prøv også chokoladen i kager og desserter......
Sorgenfri Specialiteter | CVR: 2555 3535 | Kirketoft 3, Seest, 6000 Kolding - Danmark | Tlf.: +45 2120 0717