Belgiske chokoladecremer

Luksus chokolade cremer i forskellige spændende varianter fremstillet af Belgisk chokolade. Perfekt til brød og som fyld i kager. Kan smeltes i vandbad til en dejlig cremet sauce til desserter og frugtfondue. Prøv også den mørke chokolade i varm mælk til kakao. Den hvide Latte Macchiato er dejlig i en kop varm kaffe.

Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Belgisk chokoladecreme - espresso

Uden palmeolie og med UTZ certificeret kakao.
 
 
 
 
Cremet mørk chokoladecreme med ristede espresso kaffebønner. Har en kraftig smag af kaffe.  Brug med en teske chokoladecreme i en kop varm kaffe! Brug den til brød og kager og smeltet i vandbad til sauce til desserter.
 
Indhold: Belgisk chokoladecreme (sukker, vegetabilsk olie(rapsolie, sheaolie, kokos olie), fedtfattig kakaopulver(15 %), laktose, skummetmælkspulver, emulgator: solsikkelecitin, naturlig vanilje aroma, salt). Ristede og malede espressokaffebønner(2,4 %).

Allergener: spor af diverse nødder og jordnødder.

Bør opbevares v. max 23gr.

Næringsindhold pr. 100g
Energi                2317 kJ/553 kcal
Fedt                    36,4g, deraf mættede fedtsyrer 7,7g
Kulhydrat         49,8g, deraf sukker 47,9g
Protein              4,2g
Salt                      0,06g

65,00 DKK
stk.
Belgisk chokoladecreme - espresso
Prøv også chokoladen i kager og desserter......
Sorgenfri Specialiteter | CVR: 2555 3535 | Kirketoft 3, Seest, 6000 Kolding - Danmark | Tlf.: +45 2120 0717