Belgiske chokoladecremer

Luksus chokolade cremer i forskellige spændende varianter fremstillet af Belgisk chokolade. Perfekt til brød og som fyld i kager. Kan smeltes i vandbad til en dejlig cremet sauce til desserter og frugtfondue. Prøv også den mørke chokolade i varm mælk til kakao. Den hvide Latte Macchiato er dejlig i en kop varm kaffe.

Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Belgisk chokoladecreme - blodappelsin

 Uden Palmeolie og med UTZ certificeret kakao.
 
Cremet mørk chokoladecreme med Siciliansk blodappelsinsaft. Har en udpræget smag af orange. Brug den til brød og kager og smeltet i vandbad til sauce til desserter.
 
Indhold: Belgisk chokoladecreme (sukker, vegetabilsk olie(rapsolie, sheaolie, kokos olie), fedtfattig kakaopulver(15 %), laktose, skummetmælkspulver, emulgator: solsikkelecitin, naturlig vanilje aroma, salt). Koldpresset blodappelsinolie fra Sicilien.

Allergener:  spor af diverse nødder og jordnødder.
 
Næringsindhold pr. 100g
Energi                2343 kJ/563 kcal
Fedt                    37g, deraf mættede fedtsyrer 7,8g
Kulhydrat         51g, deraf sukker 49g
Protein              4g
Salt                      0,06g
65,00 DKK
stk.
Belgisk chokoladecreme - blodappelsin
Prøv også chokoladen i kager og desserter......
Sorgenfri Specialiteter | CVR: 2555 3535 | Kirketoft 3, Seest, 6000 Kolding - Danmark | Tlf.: +45 2120 0717